In paralel cu crearea de noi pagini pentru clientii nostri supraveghem si performantele paginilor deja construite si aducem modificari pentru a imbunatati performata acestora in Google.

Cu ceva timp in urma am inceput optimizarea pentru dibluri caramida si am reusit pana acum sa aducem pagina pe pozitia 11 de la pozitia 32 pe care o ocupa acum o luna si jumatate. O crestere de 21 de pozitii. Tot pentru importatorul de suruburi STRIM METAL SRL din Ramnicu Valcea am trecut domeniul castoramavl.ro pe CloudFlare si am activat protocolul HTTPS pentru acest site.

Update WashRomania.ro

De cateva zile am pus live si paginile pentru Wash Romania: pagina de prezentare a produselor importate disponibila la https://washromania.ro cat si pagina de prezentare de pe Afacerist.ro disponibila la adresa https://www.afacerist.ro/f:washromania . Pagina de la Afacerist.ro deja ocupa pozitia 3 la spuma activa valcea si multe dintre produsele adaugate ocupa deasemenea pozitii fruntase.

In continuare asteptam indexarea in totalitate a noului site si vom actiona in functie de rezultatele obtinute in prima faza. Ar trebui ca in 2-3 saptamani pagina sa intre in primele pozitii pentru spuma activa iar in momentul acela vom adauga pagini pentru optimizarea locala in fiecare judet astfel incat sa obtinem primele pozitii la spuma activa in toate judetele din Romania.

Va multumim pentru ca ne urmariti si numai bine!