In domeniul proiectarii caselor, din punct de vedere SEO (Search Engine Optimization), concurenta este foarte mare. Multe dintre birourile de arhitectura sau firmele care se ocupa cu proiectarea constructiilor au pagini web si apar in Google. Unele mai in fata, unele mai in spate, in functie de cat de bine este realizata pagina.

Am fost contactati de clientul din nostru, GEOGRAFIC SRL din Iasi, care ne-a atras atentia ca paginile Afacerist.ro nu performeaza in Google pentru expresiile principale din domeniul proiectarii caselor si constructiilor in general. Imediat am analizat situatia si am constatat ca la multe dintre expresiile la care am putea fi in primele pagini nu suntem. De exemplu, in situatia prezentata de firma GEOGRAFIC SRL, la expresia proiectare case Iasi, Afacerist.ro apare in pagina 3. Mult sub standardele noastre, avand in vedere ca avem 155 de firme in categoria proiectare case din care aproximativ 10 sunt din Iasi.

Cum vom ajunge in prima pagina Google?

In primul rand prin optimizarea si adaugarea de continut in paginile Afacerist.ro care au legatura cu domeniul arhitecturii si proiectarii. Paginile in care vom adauga continut si informatii sunt acestea:

Toate paginile de mai sus vor fi sustinute de articole din magazinul Afacerist.ro. Primul articol a fost deja publicat si se refera la firmele care proiecteaza case in Iasi. Vor urma si alte articole pentru ca speram ca ne vor fi de ajutor firmele PREMIUM din categoriile Afacerist.ro si ne vor furniza informatii pe care sa le prezentam in aplicatia noastra.

Pasul numarul 3 in efortul nostru de a ridica paginile in primele pozitii pentru cautari legate de proiectarea caselor il va reprezenta o pagina web speciala, legata de Afacerist.ro, care sa prezinte informatii si legaturi care categoriile Afacerist.ro. Preconizam ca in decurs de o luna si jumatate, maxim doua, sa fim prezenti in primele pagini cu serviciile de proiectare si in special cu expresia proiectare case Iasi ceruta de clientul nostru.

Revenim cu actualizari imediat ce se mai realizam ceva!

UPDATE 22.03.2019

Dupa aproximtiv o luna am ajuns in prima pagina la proiectare case Iasi :).

proiectare case iasi
proiectare case iasi

Urmeaza sa lansam o pagina noua pentru proiectantii si arhitectii prezenti pe Afacerist.ro in cel mai scurt timp posibil. Domeniul a fost cumparat dar am avut mult de lucru pentru clientii nostri de la Wash Italia – Spalatorii Self Service.