Pentru Showroom Gresie si Faianta Ramnicu Valcea am realizat o serie de afise si clipuri publicitare pentru a creste vanzarile din depozit si pentru a face locatia cunoscuta potentialilor clienti din orasul Ramnicu Valcea si imprejurimi.

In prima faza am realizat un clip publicitar dupa ce am filmat cu drona curtea interioara si modelele de gresie si faianta expuse la vanzare. Clipul care a rezultat este disponibil mai jos. Am incercat, ca intr-un minut sa livram cat mai multa informatie si sa facem cumva locatia cunoscuta.

Dupa acest clip am mai realizat doua clipuri din imagini puse la dispozitie de client. In cele doua clipuri de mai jos am aratat cateva modele expuse la vanzare si am pus accent pe preturile foarte bune ale modelelor de gresie si faianta expuse la vanzare.

Pentru a spori vizibilitatea Showroom-ului in motoarele de cautare am realizat pagina web https://gresievalcea.ro si am publicat un articol despre activitatea din Showroom Gresie Faianta Valcea in blogul Afacerist.ro. Postarea apare inclusiv in categoria Gresie si Faianta unde sunt listate foarte multe firme care au ca domeniu de activitate vanzarea sau montajul acestor placi ceramice.

Pe langa clipurile de mai sus, care au rulat pe Facebook si Instagram, am realizat si o serie de afise cu promotii si oferta curenta pe care le-am publicat tot pe aceste retele de socializare. Iata cateva dintre ele: