Bumbi Scutecel ne-a solicitat sa aducem pagina construita de catre noi, in prima pagina Google la cautarea scutece finet. In acest moment pagina Bumbi Scutecel apare pe pozitiile 14-16, adica in pagina a doua, atunci cand cineva cauta simplu scutece finet, de oriunde din Romania. Targetul ar fi ca sa aducem pagina cu 8-10 pozitii mai in fata.

Cum aducem pagina in fata la scutece finet?

In primul rand am creat categoria scutece finet in cadrul Afacerist.ro, unde am adaugat un link cu ancora „scutece finet” catre pagina Bumbi Scutecel. Pasul 2 l-a reprezentat crearea unor articole despre scutecele din finet cu informatii utile pentru actualele si viitoarele mamici (Scutece din finet pentru bebelusi).

In continuare am incercat sa obtinem listarea in Google My Business dar fara succes pentru ca pe adresa indicata se pare ca plicul Google nu ajunge. Poate a treia oara va fi cu succes. Odata cu crearea contului pe Google My Business am creat si pagina web aferenta acestui cont care va fi si ea disponibila la cautarea scutece finet.

Toate aceste lucruri, impreuna cu distributia articolelor in Social Media vor contribui la consolidarea pozitiei Bumbi Scutecel in Google si implicit la castigarea de pozitii in plus atunci cand cineva are nevoie de scutece din finet pentru nou nascuti.

scutece finet Bumbi Scutecel
scutece finet Bumbi Scutecel

UPDATE: 22.03.2019

Am cautat azi scutece finet de pe Google Chrome Incognito Mode si paginile Bumbi Scutecel au aparut in prima pagina:

Vom construi si o pagina speciala pentru vanzarea scutecelor din finet pentru ca firma sa performeze maxim in Google. Revenim cu noutati si eventual cu o noua pagina in portofoliu.