De ce este necesara aceasta pagina?

Daca aveti un listing in Google My Business nu uitati sa creati si o pagina web de prezentare de acolo. Este foarte utila pentru ca in ea puteti crea referinte catre pagina web principala. De exemplu noi la BigAd detinem pagina principala https://bigad.ro dar am creat si o pagina web cu extensia .business.site direct din Google My Business. Pentru cine nu stie ce inseamna Google My Business accesati acest articol.

Am realizat pagina, pentru ca in ea putem completa in maxim 10-15 minute detalii despre activitatea desfasurata la firma si putem face trimiteri catre pagina principala pentru o mai buna pozitionare a acesteia in motoarele de cautare, implicit Google. Noi am scris cateva randuri si am listat o referinta cu titlul web design Valcea catre pagina noastra principala si acest lucru va ajuta mai devreme sau mai tarziu pagina noastra sa apara in fata altor pagini. Va invitam sa faceti la fel si sa profitati de aceasta resursa gratuita oferita chiar de Google.

Cum arata aceasta pagina?

Aspectul paginii este unul foarte simplu. Aveti de ales intre cateva teme care sunt ince general la fel dar care schimba fonturile si culorile in functie de preferintele dumneavoastra. La noi rezultatul a fost acesta: https://web-design-valcea.business.site/.