Un nou proiect BigAd tocmai a fost lansat. Pagina de prezentare si magazinul online de prezentare pentru vanzari de spuma activa, detergenti profesionali si consumabile pentru spalatoriile auto automate si self service este live.

Cumparatorul a fost foarte multumit de primul proiect incredintat, acela pentru constructia de spalatorii sub brandul WASH ITALIA disponibil la adresa https://washitalia.ro si din aceasta cauza odata cu lansarea diviziei pentru importul de spuma activa si detergenti auto din Italia ne-a incredintat constructia paginii pentru brandul WASH ROMANIA.

Pagina a fost construita pe platforma WordPress cu modulul pentru comert online WooCommerce. Constructia paginii a durat aproximativ 3 saptamani si tinteste primele pozitii in Google pentru spuma activa, detergenti profesionali spalatorii auto, consumabile spalatorii auto. Pagina foloseste protocolul https:// pentru comunicarea dintre client si server si beneficiaza de protectia oferita de CloudFlare.

washromania prima pagina

washromania prima pagina

In saptamanile care urmeaza ne vom axa optimizarea SEO pe cele trei expresii principale ca sa putem oferi expunere nationala pentru distributia acestor produse. Asa cum am explicat si aici, o pagina corect construita din punct de vedere SEO aduce clienti gratis catre proprietarul acesteia timp indelungat fara interventii majore asupra siteului in site, lucru observat si de clientul nostru care se afla la a doua colaborare cu noi in mai putin de 5 luni de la lansarea primului proiect. WASH ITALIA a reusit sa ajunga in primele rezultate Google inclusiv la cautarea constructii spalatorii, dar si la diverse combinatii de expresii care pornesc de la aceasta, inclusiv expresia constructii spalatorii self service. Aparitiile in primele pozitii la aceste cautari asigura un flux constant de contacte de la posibilii dezovoltatori fara a fi necesara cumpararea de publicitate suplimentara raportat la capacitatea de construire a firmei.

Daca ati ajuns pe aceasta pagina sunteti cumva legati de industria spalatoriilor auto si din aceasta cauza va recomandam cu placere sa analizati oferta de spuma activa si detergenti pe care firma ii comercializeaza pe https://washromania.ro . Tot aici gasiti si ceara pentru spalatorii, deasemenea importata din Italia.

detergenti profesionali auto

detergenti profesionali auto

Tot pentru promovarea online am construit si pagina de prezentare a firmei pe platforma noastra Afacerist.ro disponibila la adresa https://www.afacerist.ro/f:washromania.