Clientul nostru, firma STRIM METAL SRL din Ramnicu Valcea ne-a contactat pentru a ne solicita sa pozitionam mai bine paginile firmei in Google pentru expresia dibluri caramida. Societatea este importator direct al acestor dibluri si cauta colaboratori in toata tara: revanzatori sau firme de constructii care folosesc aceste dibluri.

Am efectuat si noi o cautare pe Google pentru expresia dibluri caramida si am constatat ca firma apare in acest moment pe pozitia 32 cu un articol despre dibluri in general. La acesta cautare firma are concurenti mari in primele pozitii ca SEA Romania, Dedeman, Hornbach si altii.

Cum facem sa ajungem in prima pagina la dibluri caramida?

In primul rand am scris un articol despre diblurile pentru caramizi care contine printre altele si informatii despre diblurile pentru caramida plina si diblurile pentru caramizi cu goluri. Articolul nou, scris special pentru acest model de dibluri va inlocui articolul mai general din rezultatele cautarii si in cateva saptamani va fi sigur intr-o pozitie mai buna decat locul 32. Priviti imaginea de mai jos:

Cautare Dibluri Caramida

Cautare Dibluri Caramida

Se observa ca imaginile pentru diblurile pentru caramida sunt imagini de calitate scazuta dar care datorita algoritmului apar in prima pozitie. Deci, cel mai simplu mod pentru a ajunge in prima pagina Google la cautarea „dibluri caramida” este prin intermediul imaginilor.

Asa ca ne-am apucat de pozat si am facut o poza originala, speciala pentru STRIM METAL la cateva dibluri, poza pe care am postat-o in capatul articolului si care probabil in cateva zile va fi vizibila prima in aceasta pagina.

La finalul articolului am inserat linkuri cu expresia „Dibluri caramida + judet” catre palniile special create pentru cautarile locale la care firma deja exceleaza. Doar efectuati o cautare dibluri + judet si o sa vedeti despre ce este vorba.

Acum nu ne mai ramane decat sa asteptam si sa vedem rezultatul. De retinut este pozitia de pe care pornim (32) la data scrierii acestui articol.

UPDATE [18.06.2018]: Dupa doua saptamani si jumatate am ajuns cu pagina in pozitia 14, deci am castigat 18 pozitii. Imaginiea cu diblurile inca nu a aparut dar speram sa apara si astfel sa ajungem in primele pozitii la dibluri caramida. Va tinem la curent si in curand speram sa ne revedem cu pozitionare in prima pagina.

La cautarea locala am ajuns cu toate paginile in prima pagina. De exemplu la dibluri caramida bucuresti pagina dedicata este pe prima pozitie.

UPDATE [22.07.2018]: Dupa aproximativ o luna am gasit pagina in pozitia 9 in prima pagina Google la cautarea dibluri caramida, cautare efectuata cu ip din Ramnicu Valcea. E clar ca pagina a mai urcat. Deci, daca pagina este construita corect, are toate sansele sa ajunga in prima pagina google. Se si vede in imaginea de mai jos ca Google stie pagina asta din data de 21 mai. Deci, au trecut 2 luni si am ajuns cu ea in prima pagina. De mentionat ca intre timp nu am mai achizitionat nici un link din nici o sursa externa. Proababil procesul ar fi fost mult mai rapid si poate am fi ajuns chiar in primele pozitii. Ramane de vazut.

rezultate dibluri caramida

rezultate dibluri caramida