In ultimele 10 zile am fost ocupati cu constructia unui site web pentru Wash Italia, firma care si-a deschis reprezentanta in Romania pentru constructia de spalatorii self service.

Site-ul l-am construit pe platforma WordPress la care am adaugat si modulul WooCommerce pentru partea de vanzari online. Am realizat cu ajutorul JS un mic calculator de pret pentru deschiderea unei spalatorii self service si mai multe pagini cu informatii utile pentru vizitatorii interesati de deschiderea unei astfel de afaceri. Deci daca doriti sa va deschideti o spalatorie self service aici trebuie sa intrati. In plus va garantam ca persoanele care se ocupa de afacere sunt persoane serioase.

Pentru https am folosit din nou serviciile Cloudflare iar in plus am introdus un plugin pentru a afisa review-urile pozitive primite de-a lungul timpului de pagina Toricanii de pe Google. Firma se va ocupa cu constructia de spalatorii automate sau self service dar daca sunteti din Valcea si doriti sa va spalati masina ieftin si repede mai jos aveti o harta pentru spalatoria Toricanii. O gasiti in spatele Kaufland din Nord.