responsive web design

Contruim pagina web pentru afacerea dumneavoastra.

Construim pagina web sau refacem pagina existenta cu ultimele tehnologii aparute in domeniu. Fie ca vorbim despre creare site, realizare site sau web design, serviciile sunt aceleasi. Realizam pagini web profesionale de mai bine de 10 ani, atat pentru firma noastra cat si pentru numerosi parteneri care au ales sa lucreze cu noi.

Daca aveti un site web vechi care nu performeaza in Google si care are un aspect invechit poate fi readus la viata de catre noi. Analizam, vedem ce putem imbunatati sau il refacem complet ca sa corespunda ultimelor standarde in domeniu. Pagina web este imaginea firmei dumneavoastra in spatiul virtual!

Google Ads. Campanii SEM

Campaniile Google Ads aduc rezultate imediate daca sunt realizate corect. In foarte multe dintre cazuri, campaniile Google Ads aduc clienti inca din prima zi pentru ca ele sunt afisate direct persoanelor interesate de produsele sau serviciile oferite de firma dumneavoastra.

Google Ads reprezinta solutia ideala pentru afisarea produselor sau serviciilor in topul rezultatelor Google.

Construim imaginea firmei dumneavoastra in mediul online.

Pagina web reprezinta elementul in jurul caruia se construieste imaginea firmei dumneavoastra in mediul online. Acum exista din ce in ce mai multe canale de comunicare care ar trebui legate la pagina web pentru ca aceasta sa devina un instrument de informare pentru clientii dumneavoastra, si in acelasi timp sa devina un instrument de marketing foarte puternic.

Construim pentru dumneavoastra pagini pe retelele sociale si le conectam la pagina web. In functie de specificul activitatii fiecarei firme in parte integram in pagina web diverse module care fac ca pagina dumneavoastra sa fie conectata la conturile de Facebook, Twitter, Instagram sau Facebook Messenger.

Afacerile locale in primele pozitii Google

Afacerile locale ajung in primele pozitii in rezultatele organice Google daca pagina web este construita corect.

In acest moment, cea mai ieftina si mai eficienta metoda de promovare pentru afacerile locale este prin intermediul retelelor Facebook si Instagram. Nu trebuie insa neglijate cautarile Google. Afacerile locale sunt foarte usor de adus in rezultatele Google prin intermediul Google My Business si prin constructia unor pagini web care sunt construite corect.

Facem analiza SEO si propunem solutii.

SEO (Search Engine Optimization) este componenta care nu ar trebui neglijata de nici un proprietar de pagina web. Daca pagina web nu apare in Google ea are sanse foarte mici sa fie gasita de cei care cauta serviciile si produsele pe care le comercializeaza firma dumneavoastra.

Accesul la prima pagina cu rezultate Google pentru anumite domenii este uneori foarte greu de realizat. Suntem probabil singura agentie de marketing digital din Romania care are in portofoliu un instrument ca Afacerist.ro, instrument prin intermediul caruia putem promova paginile web pe care le construim, inclusiv prin publicarea de advertoriale care duc la cresterea vizibilitatii in Google pentru produsele si serviciile oferite de firmele care apeleaza la noi.

Aveti nevoie de vizibilitate in mediul online?

Gasim solutii impreuna si transformam prezenta online in vanzari.

Contactati-ne