Hidroizolatii Bucuresti este una dintre expresiile pentru care in 2019 insistam sa fim in prima pagina cu pagina categoriei din cadrul Afacerist.ro. Avem multe firme care au conturi PREMIUM in aceasta categorie si este normal sa incercam sa aducem mai multe comenzi pentru hidroizolatii in Bucuresti. Pagina vizeaza foarte mult asociatiile de proprietari care realizeaza hidroizolatii pentru acoperisurile blocurilor din Bucuresti.

Am inceput campanie SEO pentru hidroizolatii bucuresti prin septembrie 2018, atunci cand am scris si articolul despre cum se poate alege o firma de hidroizolatii si cum puteti gasi o firma de hidroizolatii cu preturi bune in Bucuresti. Am inceput si sa scriem despre cum am inceput sa facem SEO pentru aceasta expresie aici. Aceste articole au adus pagina pentru hidroizolatii bucuresti de pe pozitiile 22-27 pe pozitiile 12-15. Insuficient…

Pentru ca pagina 2 nu ne multumeste a trebuit sa insistam. Concurenta printre firmele care se ocupa cu hidroizolatiile in Bucuresti este foarte mare. Numai pe Afacerist.ro avem inscrise peste 100 de firme care se ocupa aceasta activitate. Presupunand ca doar un sfert dintre aceste firme au un site web si avand in vedere ca sunt si multe firme care executa hidroizolatii in Bucuresti dar nu au cont pe Afacerist.ro, este destul de greu de ajuns in prima pagina Google.

Cum am ajuns in primele pozitii din prima pagina Google?

Perseverenta. Am scris articole informative despre lucrarile de hidroizolatii intr-un nou site deschis de noi, special pentru promovarea firmelor care executa hidroizolatii pentru terase circulabile si terase necirculabile sau hidroizolatii pentru fundatii. Am scris si un articol special dedicat asociatiilor de proprietari din Bucuresti care pot gasi informatii utile si firme de hidroizolatii din Bucuresti.

Rezultatul?

Pagina Afacerist.ro a ajuns in primele pozitii Google:

hidroizolatii Bucuresti
hidroizolatii Bucuresti

Se vede cum pagina Afacerist.ro apare in pozitia 4 in rezultatele organice.