Palniile SEO sunt acele pagini construite care converg catre pagini ale produselor cu butoane „Cumpara Acum” sau care indemna vizitatorul sa va contacteze (depinde de activitatea desfasurata si tipul site-ului). Aceste palnii pot fi construite ca pagini pentru campanii PPC sau si mai bine sunt articole din blog care dupa ce ofera informatii utile vizitatorului il indruma spre magazinul online de unde poate sa si cumpere produsul.

Magazinele online de obicei se rezuma la adaugarea categoriilor si adaugarea produselor. De obicei, mai ales in cazul in care magazinul are multe produse, acestea sunt adaugate cu o descriere foarte scurta si care nu ofera informatii complete vizitatorului. Astfel sunt create zeci si sute de pagini in magazinul online care au continut slab care nu performeaza in motoarele de cautare. Rezultatul? Desi magazinul are preturi bune, este actualizat zilnic, vanzarile sunt slabe.

O solutie poate fi reprezentata de palniile SEO care pot compensa lipsa descrierilor. Aceste palnii pot fi reprezentate de articole utile postate in blogul magazinului online (WordPress vine cu blogul direct instalat) sau de pagini construite special pentru anumite cuvinte si expresii cheie in care sunt inserate produsele din magazin. Astefel puteti crea o pagina care ofera suport pentru mai multe produse: o palnie. Acest lucru nu trebuie sa duca la postarea produselor fara descrieri.

Aceste palnii cresc numarul vizitatorilor si implicit numarul clientilor.

Sfatul nostru: Chiar daca magazinul arata super, cu poze facute profesional, preturi actualizate, cuvinte cheie etc etc … descrierea produsului trebuie sa fie cat mai cuprinzatoare si sa ofere toate informatiile necesare.

Aveti in vedere ca Google, celelalte motoare de cautare nici nu au, intelege foarte putin din pozele adaugate. Descrierea ii ofera informatiile de care are nevoie pentru a determina relevanta paginii. SEO incepe cu informatia pe care o serviti in propriile pagini.

Rezultatele noastre dupa adaugarea unor palnii SEO:

rezultate adaugare palnii SEO

rezultate adaugare palnii SEO