Tocmai ce mai lansat pagina pentru clientul nostru ServiceTor care se ocupa cu activitati specifice service-urilor auto:

  • revizii auto in Valcea
  • tinichigerie auto pentru masini avariate in Valcea
  • schimb ulei si filtre in Valcea
  • diagnoza auto cu testere de ultima generatie in Valcea

… si multe altele pe care le puteti gasi pe ServiceTor.ro .

Pagina trebuie sa ajunga in primele pozitii Google in primul rand pentru service auto valcea dupa care urmeaza celelalte activitati legate de revizie si intretinere auto.

In doua zile de la lansare Google a indexat 29 de pagini dintre care unele au inceput sa apara in prima pagina. De exemplu pentru schimb distributie valcea apare articolul despre schimbarea distributiei si informatii utile pentru persoanele care urmeaza sa faca aceasta operatiune destul de costisitoare pe pozitia 4.

rezultate schimb distributie valcea

rezultate schimb distributie valcea

Am intrat in prima pagina si pentru expresia schimb ulei valcea dar un pic mai jos. Avand in vedere ca pagina are doar 2 zile sunt niste rezultate destul de bune.

rezultate schimb ulei valcea

rezultate schimb ulei valcea

In continuare vom posta articole cu continut de calitate care sa sporeasca vizibilitatea pentru noul site la toate operatiunile care se efectueaza in service-ul auto dar asa cum am mai spus obiectivul principal este ajungerea in prima pozitie pentru service auto valcea.

Revenim cu update-uri imediat ce vom avea noutati.