Pentru ca cea mai buna promovare este reprezentata de aparitia in rezultatele organice Google, am incercat sa aducem cat mai in fata firma Washitalia la constructia de spalatorii. Firma se ocupa cu instalarea acestor spalatorii si vrea sa se extinda pe plan national. Ne-a solicitat ajutorul si am construit un site profesional, cu o tema profesionala si aspect profesional. Insa aspectul nu e totul … daca nu apari in Google … ai un site la care te uiti tu si cateva cunostinte ale tale. Pagina e moarta si nu aduce telefoane.

Pentru ca optimizarea SEO presupune in primul rand crearea de continut valoros care sa fie util si informativ pentru vizitatorii site-ului, am creat cateva articole care descriu in detaliu ce presupune constructia si administrarea unei spalatorii self service. Am creat chiar si un calculator de pret in functie de numarul de piste care se doresc construite.

In continuare a trebuit sa aducem site-ul in toate cautarile locale legate de constructia splatoriilor auto. Am creat in acest scop 41 de pagini distincte petru fiecare judet in parte iar rezultatul este unul uimitor. Chiar si la cautarea „constructii spalatorii bucuresti” firma apare in prima pozitie pe Google.

pozitionare google constructii spalatorii

pozitionare google constructii spalatorii

 

Pagina performeaza bine atat la expresii ca „constructii spalatorii bucuresti” dar si la altele cum ar fi cele mai lungi „constructii spalatorii self service bucuresti” sau care au legatura cu activitatea: „constructii spalatorii automate bucuresti”, „structuri metalice spalatorii bucuresti”, „spalatorii automate cu perii bucuresti”, „echipamente spalatorii bucuresti” etc.

Si pentru ca ne dorim ca site-ul sa performeze cat mai bine am instalat si configurat W3 Total Cache System care asigura o viteza sporita a paginilor.