Dupa ce in august 2018, am realizat paginile care aduc Wash Romania in primele pozitii la spuma activa, acum am realizat paginile necesare pentru a pozitiona firma Wash Romania in primele pozitii la detergenti auto in cautarile locale. Astfel am realizat un landing page pentru detergenti profesionali auto, dupa care am realizat pagini separate pentru fiecare judet cu care firma apare in top.

In print-ul de mai jos puteti vedea cum la cautarea detergenti auto prahova am preluat primele pozitii cu pagina firmei si cu paginile de detergenti auto din cadrul Afacerist.ro in care firma apare preferential datorita contului GOLD activat odata cu lansarea paginii web a clientului. Contul GOLD asigura si link-uri care pagina Wash Italia plus acces la cererile de oferta pentru detergenti.

detergenti auto prahova

detergenti auto prahova

Povestea se repeta aproape pentru fiecare judet din Romania. Se repeta chiar si la cautarea detergenti auto bucuresti, unde Wash Romania apare in acest moment pe pozitia 3 si pagina Afacerist.ro pe pozitia 5.

In continuare ne vom axa eforturile de pozitionare celui de-al treilea site realizat pentru clientul nostru, cel despre spalatoriile auto self service

Administratorul societatii, clientul nostru a inteles importanta unui site web bine realizat care aduce clienti din rezultatele organice. Rezultatele organice in Google aduc clienti GRATIS pe timp indelungat.