Pentru ca suntem intrebati des, ce folosim pentru realizarea paginilor de prezentare sau magazinelor livrate de noi o sa incercam sa facem o lista cat mai detaliata mai jos.

Sa incepem cu locul unde va „sta” pagina dumneavoastra. Serverele noastre sunt locate in Bucuresti la Electromagnetica Business Park, au conectivitate 4Gbps, redundanta prin 4 fibre optice gigabit, doua fibre cu fiecare provider: Mediasat si GTS Telecom. La oricare pachet comandat se ofera web hosting gratuit pentru 1 an.

Ca platforma pentru dezvoltarea unui site profesional folosim WordPress. Nu intram in detalii despre cat de buna si sigura este aceasta platforma pentru ca cifrele vorbesc de la sine: vezi aici. In functie de cerintele si specificul activitatii fiecarui client folosim o gama larga de plug-in-uri. Cele mai uzuale: Constructor pagina SiteOrigin, SEOPress, SiteOrigin Widgets Bundle etc … de exemplu pentru pagina noastra de preturi am folosit Responsive Pricing Table.

Pentru magazinele online folosim WooCommerce impreuna cu cateva mici modificari si cateva plug-in-uri care fac ca magazinul sa satisfaca toate dorintele.

De exemplu: pentru magazinul online Strim.ro am folosit WordPress + WooCommerce impreuna cu tema Easy Commerce Pro.

In functie de specificul activitatii dumneavoastra cautam o tema care sa se potriveasca perfect si o modificam in functie de necesitati. Pe partea de programare ne asiguram ca instalam si configuram orice plug-in disponibil sau dezvoltam propriul soft.

Toate paginile livrate de noi vin cu SSL Encryption (sunt accesibile prin protocolul https) si au protectie DDoS impotriva atacurilor cibernetice. In plus, paginile care folosesc aceasta tehnologie primesc afisare preferentiala in rezultatele organice Google. Vezi aici Factorii care iti aduc pagina in fata in rezultatele organice Google.

Pentru a vedea ultimele noastre proiecte va invitam sa ne accesati portofoliul cu paginile realizate.