Am inceput de ceva timp munca la noul Afacerist.ro iar acum a sosit momentul sa il facem disponibil tuturor. Am muncit foarte mult pentru ca pagina este rescrisa in totalitate iar bazele de date au trebuit actualizate. Folosim tehnologii noi care ne permit dezvoltarea in continuare de noi module.

Am folosit la constructie ultimele versiuni disponibile la momentul inceperii constructiei paginii pentru:

  1. PHP
  2. Apache
  3. MariaDB
  4. ElasticSearch
  5. RedisServer
  6. Boostrap CSS
  7. FontAwesome
  8. NodeJS
  9. Socket.IO

si  alte multe librarii care vor face viata mai usoara utilizatorilor nostri. In perioada urmatoare ne vom concentra pe eliminarea erorilor de cod care nu puteau fi depistate decat in momentul lansarii dupa care dorim sa ne concentram atentia pe constructia mai multor module care vor ajuta foarte mult in promovarea afacerilor inregistrate la noi in motorul de cautare Google.

Cum sunt aranjate paginile?

Asa cum puteti vedea noul Afacerist.ro beneficiaza de criptare prin SSL si poate fi accesibil pe subdomeniul www pe care l-am pastrat si nu l-am eliminat. In fond, si Google.ro are www in fata. Toate listele cu firme, in afara de categorii s-au mutat in directorul lista-firme, asa cum erau in urma cu cativa ani iar categoriile principale sunt afisate ca subdomenii. De exemplu categoria usi garaj are acum pagina https://usi-garaj.afacerist.ro/ .

Ce schimbari au survenit in sistemul cererilor de oferta?

Sistemul de cereri de oferta este disponibil la adresa https://www.afacerist.ro/cereri-oferta iar deosebirea fata de sistemul anterior este reprezentata de faptul ca in acest moment sistemul permite filtrarea pe baza de categorii. De exemplu daca o firma e interesata de cererile din categoria montaj ascensoare poate accesa direct pagina https://www.afacerist.ro/cereri-oferta/montaj-ascensoare.

Unde sunt cererile din arhiva?

Vechile cereri din arhiva Afacerist.ro fac obiectul protectiei datelor cu caracter personal si au fost obtinute inainte de 25 mai si nu le mai putem afisa pentru ca nu avem acordul persoanelor care le-au publicat. Am publicat si politica de confidentialitate a datelor personale inregistrate pe Afacerist.ro si va asiguram ca incercam sa respectam intocmai noile reglementari GDPR intrate in vigoare pe 25 mai 2018.

Revenim in zilele urmatoare cu articole despre noul Afacerist.ro si cum poate el fi folosit de firma dumneavoastra pentru a creste vanzarile sau cum poate fi folosit sa obtineti un pret mai bun la achizitia de bunuri si servicii.