In urma cu putin timp Galla di Moda, o marca care vinde de peste 6 ani haine de la branduri de lux si-a lansat si magazinul online disponibil la adresa https://galladimoda.ro/.

Atunci cand am preluat proiectul in primul rand am trecut pagina pe protocolul HTTPS dupa care au trebuit schimbate toate link-urile interne cu link-uri SEO Friendly. Am oferit consultanta si acum pagina are peste 90% din link-uri SEO Friendly. Urmatorul pas a fost sa mutam site-ul pe un VPS de calitate oferit de cei de la CHML, cu care avem o relatie de peste 10 ani si care au raspuns prompt apelului nostru.

Pentru SEO, in continuare ne vom ocupa de optimizare on page. Am scris aici un articol despre ce presupune acest lucru.

In primul rand vom incerca sa aducem pagina in motoarele de cautare pentru cuvinte si expresii care tin de brandurile de lux comercializate in magazin. Galla di Moda comercializea haine pentru barbati si femei de la branduri de lux ca: John Richmond, Polo Ralph Lauren, Versace (branduri internationale), dar si de la designeri romani cum ar fi Marian Nedelcu, Catalin Botezatu sau Gabriela Atanasiu.

Toate aceste marci le vom lega de respectivele produse si vom incerca de exemplu sa pozitionam pagina in primele pozitii la cautarea pantofi piele Gabriela Atanasiu si celelalte.

Vom revenii cu update-uri la acest articol pe masura de treburile evolueaza.