Odata cu lansarea noului sistem de comentarii pe Afacerist.ro facem un pas important spre dezvoltarea unei comunitati online si „micsorarea distantei” dintre cumparator si vanzator. Scopul final este dezvoltarea unei platforme interactive care sa serveasca atat interesele cumparatorilor cat si pe cele ale furnizorilor prezenti pe Afacerist.ro.

Cum functioneaza sistemul?

Orice vizitator poate adresa intrebari furnizorilor prezenti pentru Afacerist.ro prin intermediul paginilor in care este prezent  butonul pentru Comentarii. Vanzatorul primeste instant notificare daca este autentificat in aplicatie sau primeste un mesaj pe adresa de email. Printr-un simplu click acesta poate ajunge direct in pagina din care cumparatorul a trimis comentariul si poate raspunde. De asemenea poate sterge comentariul sau poate acorda un vot pozitiv sau negativ din aceasi pagina. Totul foarte simplu si rapid!

Pe baza actiunilor (voturi si comentarii) vom alcatui in viitor topuri relevante pe fiecare categorie in parte si vom realiza un loc mai prietenos, cu informatii relevante pentru toti vizitatorii Afacerist.ro.

In functie de performante si de situatiile care se vor ivi, cat timp sistemul de comentarii va fi testat vom dezvolta noi si noi facilitati. Va multumim pentru reactii si va asteptam comentariile mai jos.