Afacerist.ro incheie luna ianuarie cu o crestere de 57% fata de aceeasi perioada din anul precedent. Incheiem prima luna cu mai multe reusite pentru firmele care au apelat la noi pentru promovare pe internet.

grafic vizitatori Afacerist.ro
grafic vizitatori Afacerist.ro

Ieri am inregistrat cei mai multi vizitatori pe Afacerist.ro de cand am relansat pagina pe noua platforma.

Bilantul lunii ianuarie arata in felul urmator:

  • Am facut SEO pentru pagina topadvertising.ro pentru tapet personalizat. Firma a intrat in prima pagina la foarte multe cautari legate de tapet personalizat. Pe Valcea firma apare pe intreaga pagina cu rezultate de cautari.
tapet personalizat valcea cautare
tapet personalizat valcea cautare
  • Am realizat si pus online pagina TapetOnline.ro pentru a sprijini firmele inregistrate pe Afacerist.ro care se ocupa cu vanzarea de tapet. Am publicat articole despre tapetul din camera copiilor sau tapetul personalizat destinat spatiilor comerciale.
  • Am realizat articole si am dus pagina clientului nostru FotoLan.ro in prima pagina cu rezultate la cautarea fotograf nunta Valcea. Pagina a fost realizata de noi si daca aveti nevoie de un fotograf pentru nunta din Valcea puteti apela.
  • Am adaugat continut pentru pagina clientului nostru care se ocupa cu spalatorii self service. Noul continut si legaturile create vor duce pagina in maxim doua luni in topul rezultatelor Google.
  • Am realizat o serie de advertoriale si articole pentru mai multe categorii de activitati pentru a creste numarul de vizite si comenzi pentru firmele din cadrul Afacerist.ro. Toate se gasesc in sectiunea speciala din cadrul Afacerist.ro: https://www.afacerist.ro/magazin/. Incercam prin aceste articole sa ajungem in primele pozitii pentru firmele care au conturi PREMIUM. De exemplu, incercam sa ajungem in top pentru firmele care se ocupa de hidroizolatii in Bucuresti. Am reusit sa ajungem pe pozitia 10 dar nu este suficient. Dorim primele pozitii!
  • Am grupat cererile de oferta pentru transport intr-o singura pagina: https://www.afacerist.ro/bursa-transport

In lucru avem inca doua pagini web si o surpriza pentru utilizatorii Afacerist.ro. Deocamdata este doar pe foaie dar o sa fie ceva epic si unic in Romania!