Sistemul de cereri de oferta a primit in primele 6 luni de la lansare peste 5.000 de solicitari. Multe dintre aceste cereri sunt cereri pentru transportul de marfa dar sunt si multe cereri care vizeaza inchirierea de autocare sau microbuze. Ne-am gandit de ceva timp sa le organizam mai bine pentru a fi mai usor de gasit de catre transportatorii prezenti pe Afacerist.ro. Inca de la relansarea Afacerist.ro de acum 6 luni am cochetat cu ideea unei burse de transport.

In acest moment pe Afacerist.ro gasiti la adresa Bursa Transport toate cererile de oferta adresate transportatorilor. Pentru a raspunde trebuie sa aveti un cont activ pe Afacerist.ro, gratuit sau premium.

Cum functioneaza sistemul de cereri de oferta pentru transport?

Un utilizator, inregistrat sau nu, care are nevoie de transport, marfa sau persoane, inregistreaza o cerere in sistemul Afacerist.ro. Cererea este verificata de un sistem automat si uman de catre un operator si este introdusa in sistem. Dupa aparitia ei in sistem sunt transmise invitatii pe email operatorilor de transport care se potrivesc la cererea respectiva. Acestia pot raspunde si prelua comanda daca considera ca pot efectua respectivul transport. 

In portalul Afacerist.ro cererile de oferta sunt organizate pe categorii de interes. De exemplu cererile pentru transportul de marfuri se gasesc in categoria transport marfa, transport frigorific, transport feroviar, transport utilaje agricole, transport produse petroliere, etc. Cele pentru transport persoane au categorii ca inchirieri autocare, inchirieri microbuze, etc.