Pentru clientii nostri de la Wash Romania am realizat un magazin online pentru vanzarea detergentilor profesionali auto catre spalatoriile auto din Romania. Este un proiect adiacent celui pentru constructia spalatoriilor self service (activitatea principala).

Inca de la inceput am urmarit ca noua pagina web sa se pozitioneze in primele pozitii pentru cautarile legate de detergentii auto in general si cautarile pentru spuma activa in particular. Am reusit inca din primele luni sa pozitionam pagina la cautarile locale pentru detergenti in primele pozitii.

Pentru ca Wash Romania sa isi consolideze pozitia in cautarile Google am realizat o pagina de prezentare in cadrul Afacerist.ro in care am adaugat mai multe anunturi pentru detergenti auto si am inregistrat compania in Google My Business.

Toate actiunile de mai sus au dus la un rezultat uimitor. Wash Romania urmareste sa aduca in portofoliu cat mai multi clienti care detin spalatorii self service. Iata rezultatele cautarii Google de azi:

pozitionare cautari detergenti spalatorii self service

pozitionare cautari detergenti spalatorii self service

Ce se poate vedea in imaginea de mai sus?

  1. Prin intermediul Google Ads ne asiguram ca nici un client care cauta detergenti autodetergenti auto profesionali, detergenti spalatorii self service nu rateaza pagina washromania.ro si vizualizeaza oferta. Folosim reclamele Google pentru a fi in permanenta in primele pozitii.
  2. Am creat si am realizat inscrierea in Google My Business pentru a spori vizibilitatea la cautarile spuma activa si detergenti spalatorii.
  3. Am creat profilul pe Afacerist.ro si cu ajutorul contului GOLD am creat mai multe referinte din categoriile spuma activa si detergenti auto pentru ca in final pagina sa intre in primele pozitii organice la cautarile legate de detergenti. Pe langa inscrierea in catalogul Afacerist.ro am realizat si o serie de advertoriale si articole despre proprietatile si utilizarea detergentilor in spalatoriile auto (spuma activa). In imaginea de mai sus Wash Romania ocupa pozitia 4 in rezultatele organice la detergenti spalatorii self service.

Pentru ca procesul SEO este un proces de durata, care trebuie realizat in continuu, realizam in continuare actualizari, publicam articole pentru a creste performatele paginii web pentru cat mai multe cautari legate de toate produsele si solutiile de spalat furnizate de Wash Romania.

detergenti spalatorii self service

detergenti spalatorii self service