A trecut mai bine de o luna de cand am lansat blogul Afacerist.ro in care scriem articole despre activitatile desfasurate de firmele inregistrate pe platforma Afacerist.ro. Scriem articole utile cu informatii obtinute chiar de la firmele prezente pe Afacerist.ro.

Portalul este disponibil la adresa https://www.afacerist.ro/magazin/ .

Am impartit articolele in cateva categorii foarte generale cum ar fi Casa si Gradina, Constructii si Materiale, Servicii si Afaceri, Transport si Depozitare, etc.

Pana in acest moment am publicat peste 50 de articole in care am oferit informatii despre suruburi, despre hidroizolatii, despre spuma activa pentru spalatorii auto si despre multe alte lucruri pe care va lasam sa le descoperiti. Articolele sunt disponibile de ceva timp si in categoriile Afacerist.ro cu care au legatura.

Daca aveti o informatie din care putem face un articol suntem bucurosi sa o primim, sa o includem in paginile noastre si sa facem referire la firma dumneavoastra. Articolele publicate in revista noastra online contribuie semnificativ la cresterea calitatii informatiilor oferite de Afacerist.ro si contribuie la cresterea categoriilor si firmelor inregistrate in cautarile organice Google. Articolele sunt publicate si pe canalele noastre de social media, pe paginile de Facebook, Instagram, Twitter si pe Reddit.