In urma cu un an am lansat pagina de prezentare Wash Italia prin care compania isi anunta prezenta pe piata constructiilor de spalatorii auto. Interesul investitorilor pentru constructia de spalatorii auto este mare si acesta a fost si unul dintre motivele pentru care pagina s-a bucurat de succes. In acest moment la o interogare pe ultimele 365 de zile in Google Analytics pagina afiseaza 35.647 de vizitatori care au generat 178.288 de pagini. Pentru o pagina dintr-o industrie de nisa este un numar impresionant de vizitatori.

Ca parte a strategiei Wash Italia de a diversifica activitatile desfasurate in Romania am dezvoltat o pagina web pentru distributia de detergenti pentru spalatorii iar pentru a veni in intampinarea clientilor cu o platforma de intrebari si raspunsuri am dezvoltat o noua pagina despre spalatoriile self service.

Piese si echipamente spalatorii auto

Ca parte a strategiei de dezvoltare in Romania pe orizontala, incepand din aceasta luna firma a devenit si furnizor de piese si accesorii pentru spalatorii self service.

  • piese de schimb pentru echipamentele de presiune din camera tehnica: motoare trifazice, pompe inalta presiune, sisteme de dozaj Dosatron, electrovalve, etc;
  • piese si accesorii pentru pistele de spalare: brate rotative, lance pentru perie, lance si pistoale, duze inox, suporturi pentru lance, etc;
  • piese de schimb pentru aspiratoare si distribuitoare de lavete self service;

Wash Italia – Prietenii spalatoriei tale!

furnizori piese schimb spalatorii auto
furnizori piese schimb spalatorii auto

Am integrat in prima pagina legaturi catre articole si catre celelalte servicii si produse oferite de Wash Italia.

piese si consumabile spalatorii
piese si consumabile spalatorii

Pagina functioneaza cu o interfata reponsive care se adapteaza la orice dimensiune a ecranului de pe dispozitivele pe care se afiseaza.

piese spalatorii din magazinul online
piese spalatorii din magazinul online

Ce tehnologii am folosit pentru realizarea paginii web?

Pagina este construita pe populara platforma WordPress cu modulul WooCommerce instalat pentru a prezenta piesele din schimb din oferta. Pe langa modulul WooCommerce am instalat un alt modul prin care utilizatorii pot transmite cereri de oferta pentru piesele gasite pe site.

Pagina web are integrate serviciile social media care permit distributia imediat pe retelele sociale a articolelor si produsele listate.

Pentru viteza este instalat si configurat sistemul W3 Total Cache cu Minify CSS si Minify JS activate.