Aveti nevoie de un cadou personalizat unicat? Am realizat pentru prietenii de la Luizart site-ul de prezentare si magazinul online unde gasiti momentan obiecte din sticla pictate manual: pahare, bomboniere, boluri, suporturi pentru lumanari si alte cateva obiecte lucrate manual. Accesati magazinul online cu sticla pictata manual si gasiti obiecte din sticla unicate lucrate de catre artisti plastici.

magazin online sticla pictata
magazin online sticla pictata

Pe langa Bumbi Scutecel, pagina unde gasiti scutece din finet si articole pentru nou nascuti lucrate manual, am adaugat in portofoliu inca un magazin online cu produse handmade.

La realizarea paginii de prezentare am folosit WordPress impreuna cu modulul WooCommerce si mai multe module ca Yoast pentru SEO si W3 Total Cache pentru sistemul de caching. Unele dintre fotografiile realizate pentru site, mai ales cele pentru produse au fost realizate de catre Studio Foto Lan din Ramnicu Valcea. Pagina FotoLan.ro a fost realizata tot de catre noi acum aproximativ doua luni. In acest timp am incercat, si am reusit sa ducem pagina pentru expresia fotograf nunta Valcea in prima pagina Google.

In continuare pentru Luizart.ro vom incerca sa pozitionam pagina in Google pentru sticla pictata, aceasta fiind principala activitate a atelierului in acest moment.