In zilele astea este tot mai clar, pentru din ce in ce mai multi proprietari de firme, ca pagina web a firmei trebuie sa existe si sa arate bine. Fie ca firma ofera servicii ori produse, pagina de prezentare a firmei trebuie sa fie una care sa se bazeze pe o arhitectura moderna, cu design responsive (care se adapteaza tuturor dispozitivelor folosite pentru navigatie) si nu in ultimul rand sa contina informatii utile pentru utilizatori.

In functie de activitatile pe care le desfasoara firma, un site de prezentare poate fi mai mare sau mai mic. La noi un site de prezentare porneste de la 299 euro + TVA. In acest pachet sunt incluse pana la 10 pagini si cateva extensii. Pretul pentru un site de prezentare cu blog, categorii, pagini statice pentru cateva produse costa 499 euro + TVA. Acesta este modelul de site pe care il recomandam firmelor care ofera diverse servicii si/sau o gama restransa de produse.

Un site de prezentare incepe de la 299 de euro si in functie de functionalitatile adaugate poate ajunge pe la 499 de euro. Aceste preturi sunt orientative si nu contin TVA. In functie de specificul activitatii unor firme pot suferi modificari.

Toate paginile construite de noi se bazeaza pe platforma WordPress si pot fi adaptate oricarui tip de activitate. Ca sa va puteti da seama va invitam sa accesati portofoliul nostru si o sa vedeti o varietate de pagini.

Noi, BigAd, suntem o firma de web design din Ramnicu Valcea dar putem construi pagini pentru orice firma in orice colt din tara pe baza informatiilor oferite de client.

Deasemenea, putem oferi consultanta pe baza experientei acumulate de-a lungul timpului pentru alegerea domeniului, consultanta pentru deschiderea unui magazin online sau consultanta SEO. Noi, la BigAd, nu construim pagini care sa fie vazute doar de prieteni si cativa colaboratori, noi construim pagini care ajung in primele pozitii Google si care genereaza vanzari. O pagina de prezentare pentru o firma poate creste cifra de afaceri a acesteia pentru ca cea mai buna publicitate este cea pe care nu o platesti; sunt clientii adusi din rezultatele organice Google.