Ca parte a strategiei noastre de a expune produselor si serviciilor furnizorilor de pe Afacerist.ro, in 2019 vom dezvolta o retea de bloguri interconectate intre ele si conectate la baza de date Afacerist.ro. Vom crea astfel instrumente de promovare pentru firmele care intra sub umbrela Afacerist.ro

Primul dintre aceste bloguri este deja accesibil la adresa https://surubix.ro si este destinat promovarii firmelor din domeniul comertului cu suruburi. 

Suruburi SURUBIX
Suruburi SURUBIX

Deocamdata vom publica articole care au legatura cu aceasta industrie urmand ca in viitor pagina sa intre in reteaua noastra de „Guest Blogging”. Primul articol este despre suruburile pentru dulgherie la cererea clientului nostru STRIM METAL din Ramnicu Valcea. Urmeaza si altele saptamana viitoare! 

Urmarim ca in 2019 sa fim prezenti in primele rezultate Google la cat mai multe expresii legate de suruburi si de organe de asamblare in general. Daca detineti o firma care se ocupa cu productia sau comertul cu suruburi nu ezitati sa o inregistrati pe Afacerist.ro.