In luna octombrie ne-am ocupat de pagina de prezentare pentru Conesilv Prest SRL din Baile Govora. Am realizat un site de prezentare a serviciilor pe care le ofera firma, respectiv prelucrarea pietrei naturale: marmura, granit, travertin. Am folosit platforma WordPress pentru a realiza o structura de categorii pentru blog pentru ca in viitor firma sa isi poata posta lucrarile realizate.

In doar o luna pagina nou realizata https://conesilv.ro apare in prima pagina Google la toate serviciile oferite: prelucrare marmura valcea, prelucrare travertin valcea, prelucrare granit valcea si la cam toate produsele pe care le realizeaza seminee marmura, scari interioare marmura etc.

Dupa cum puteti observa toate paginile realizate de noi sunt realizate cu protocolul https lucru care contribuie la securitatea comunicarii dintre server si utilizator precum si la o mai buna pozitionare in Google. Google a anuntat public ca paginile care beneficiaza de protocolul https beneficiaza de un boost in rezultatele organice.