Pentru furnizorii de haine second hand de pe Afacerist.ro am creat un nou site care genereaza o expunere mai mare a acestora in mediul online. Daca detineti un magazin de haine second hand si doriti sa cautati un nou furnizor, incercati si depozitele de pe Afacerist.ro.

Noul site este disponibil la adresa https://hainesecondhand.ro si are adaugate mai multe categorii de interes pe care le puteti accesa in sectiunea pentru magazinele de haine second hand. Fiecare categorie contine informatii specifice despre produsele pe care le puteti gasi la distribuitorii de haine si incaltaminte second hand. Pagina are si o sectiune de blogging in care vom publica articole si advertoriale specifice comertului cu produse second hand.

furnizori depozite haine second hand
furnizori depozite haine second hand

In fiecare categorie in parte gasiti in partea de sus un link care va trimite imediat pe pagina din Afacerist.ro in care puteti completa o cerere de oferta de la firmele prezente.

pagina blugi second hand
pagina blugi second hand

De exemplu, daca doriti o cerere de oferta pentru haine sortate (blugi) sau pentru imbracaminte sport second hand, faceti click pe link si imediat apare formularul pentru a completa cererea de oferta pentru articole de imbracaminte sport second hand.

imbracaminte sport second hand
imbracaminte sport second hand