Pentru ca in domeniul hidroizolatiilor avem foarte multe firme inregistrate pe Afacerist.ro am decis sa realizam o pagina speciala unde sa le promovam mai bine si care sa ridice celelalte pagini Afacerist.ro in topul cautarilor. Asa cum am mai scris, cautam sa ajungem in primele rezultate atunci cand cineva cauta hidroizolatii Bucuresti si ne vom tine de cuvant. Atat pagina nou creata cat si pagina cel mai bine pozitionata in acest moment (pagia https://hidroizolatii.afacerist.ro/) le dorim in primele rezultate Google. Am mai scris in articolul despre SEO pentru firmele de hidroizolatii din Bucuresti.

hidroizolatii profesionale Hidrofix.ro
hidroizolatii profesionale Hidrofix.ro

Pentru promovarea firmelor care se ocupa cu hidroizolatii am realizat cateva articole pe care le-am publicat in noul site si in care am inserat si firmele prezente pe Afacerist.ro care realizeaza respectivele lucrari. Am realizat articole despre hidroizolarea teraselor circulabile si necirculabile, hidroizolatia fundatiilor sau pentru realizarea acoperisurilor verzi.

In articolele viitoare vom acoperi si domeniul materialelor pentru hidroizolatii la care ne-am referit foarte putin. Vom scrie despre membranele folosite la hidroizolarea diferitelor parti ale constructiilor, inclusiv informatii despre membranele bituminoase si membranele poliuretanice.