Un nou site, o noua provocare. De ieri am publicat un nou site pentru clientul nostru care realizeaza fotografii pentru evenimente: nunti, botezuri, majorate, petreceri private si orice alt eveniment care are nevoie de fotograf. Pagina este disponibila la adresa https://fotolan.ro.

Pagina este una de prezentare construita pe platforma WordPress cu tema Uncode. Am integrat si serviciile Cloudflare si am construit aproximativ 10 pagini in care sunt prezentate serviciile oferite, precum si fotografii din portofoliul clientului. Am folosit numai fotografii de nunta, botez sau de la evenimente la care a participat clientul. Este important ca elementele, inclusiv fotografiile sa fie originale pentru a putea aduce pagina in primele pozitii in Google. Pentru SEO am integrat modulul Yoast si am configurat integrarea cu Google Search Console si Google Analytics. Aceste configurari au devenit standard la noi si le oferim la toate pachetele pentru ca ne dorim ca paginile construite de noi sa ajunga in primele pagini Google.

Pentru pagina nou-construita am facut optimizari pentru a ajunge in topul rezultatelor Google la expresiile fotograf nunta valcea, fotograf botez valcea, fotograf evenimente valcea, fotograf majorate valcea. Acestea sunt principalele expresii la care clientul doreste sa ajunga in topul rezultatelor Google. Dupa doar o zi, deja la una dintre expresii pagina a intrat pe pozitia 5:

fotograf majorate Valcea

fotograf majorate Valcea

Am inregistrat firma in Google My Business si deja este vizibila la fotograf nunta botez valcea:

fotograf nunta botez Valcea

fotograf nunta botez Valcea