Firma de top in productia publicitara in Ramnicu Valcea ne-a solicitat ajutorul pentru optimizarea site-ului propriu disponibil la adresa https://topadvertising.ro.

Firma are pagina construita pe platforma WordPress si pentru SEO au instalat Yoast (probabil cel mai bun instrument pe care il au la dispozitie proprietarii de site-uri WordPress). Problemele cu pozitionarea in cadrul SERPs erau datorate configurarii defectuase a acestui plug-in WordPress. 

De exemplu, Top Advertising se ocupa cu colantari auto, inclusiv autobuze sau flote intregi de masini. Firma in acest moment nu apare in prima pagina Google pentru ca nu avea creata o categorie speciala unde sa listeze lucrarile realizate. Am facut noi acest lucru si in perioada urmatoare va urca in top. Puteti vedea unele dintre lucrari accesand pagina colantari auto Valcea, unde au listate unele articole despre lucrarile realizate. La fel am procedat si pentru alte categorii de lucrari de productie publicitara: firme luminoase, litere volumetrice, materiale publicitare, etc.

In perioada urmatoare vom monitoriza lucrurile si vom face ajustari daca va fi cazul. Pana atunci daca aveti nevoie de materiale publicitare in Valcea si imprejurimi apelati cu incredere la Top Advertising. Sloganul lor este Repede si Bine!