In 2018 o sa fie din ce in ce mai important sa apari cu afacerea ta in cautarile locale pentru ca nu poti ignora clientii care sunt langa tine si care nu stiu de afacerea ta … mai ales daca livrezi pizza sau altceva.

In primul rand ar trebui sa te gandesti ca iti trebuie un site de prezentare pentru afacerea ta (in cazul in care oferi servicii sau o gama restransa de produse) sau daca ai o gama mai larga de produse poti opta pentru constructia unui magazin online. Constructia acestor pagini implica ceva costuri dar aduc beneficii pe termen lung pentru ca ele ajung in motoarele de cautare si genereaza trafic si implicit vanzari.

O alta modalitate de a ajunge intre primii la cautarile locale este reprezentata de Google My Business. Cu un cont de GMail intrii si iti inregistrezi afacerea. Dupa ce iti inregistrezi adresa poti solicita un plic prin posta care sa o confime si dupa astepti vreo 2-3 saptamani plicul care contine codul de activare. Noi am facut asta pentru mai multi dintre clientii nostrii; unul dintre ei Strim.ro. Am optat pentru titlul „Strim Metal – Suruburi Piulite Dibluri Importator” si local apare in prima pozitie la: strim metal, suruburi, piulite, dibluri, importator suruburi, importator piulite etc… atunci cand cineva efectueaza aceste cautari pe Google din Ramnicu Valcea. Pagina Strim.ro apare si in rezultatele organice la „suruburi valcea” intre primele dar incrierea in Google My Business aduce trafic local gratuit.

Daca aveti un cabinet de avocatura, un PFA sau o mica afacere va putem ajuta cu inregistrarea in Google My Business daca ne contactati. Daca ne alegeti pe noi sa va construim noul site profesional acest serviciu este inclus in toate pachetele.

Suruburi cu Google My Business

Suruburi cu Google My Business