Asa cum am scris aici am inceput sa reprogramam Afacerist.ro pe o noua platforma moderna si mult mai rapida. Dupa o luna si un pic avem deja primele imagini cu noul Afacerist.ro.

Prima pagina

Prima pagina va semana foarte mult cu cea veche numai ca va fi mult mai rapida si va permite integrare de evenimente speciale gazduite de Afacerist.ro.

Afacerist.ro prima pagina

Afacerist.ro prima pagina

Categorie principala

Categoriile principale care vor avea legaturi din prima pagina din coloana din stanga vor permite navigarea rapida catre subcategorii.

Afacerist.ro Categoria Principala Transporturi

Afacerist.ro Categoria Principala Transporturi

Subcategorii

Aici sunt cele mai mari schimbari, mai ales la felul cum sunt afisate firmele. Firmele care au conturi premium vor fi evidentiate si evident afisate prioritar. Mai jos vedeti subcategoria hidroizolatii din cadrul Afacerist.ro iar in imagina puteti observa si noul formular de cautare care prezinta si sugestii de cautare cu acces direct care categorii, subcategorii, liste de firme, cataloage de produse, firme si produse.

Afacerist.ro Subcategoria Hidroizolatii

Afacerist.ro Subcategoria Hidroizolatii

Autentificare

Sistemul de autentifacare si inregistrare va fi imbunatatit cu adaugarea retelelor sociale pentru a face operatiunea de inregistrare si autentificare mult mai simpla si mai rapida.

Afacerist.ro - Autentificare

Afacerist.ro – Autentificare

 

Revenim cu noi amanunte imediat ce acestea vor fi disponibile.