Asa cum am explicat intr-un articol anterior un site bine optimizat aduce comenzi gratis. Am incercat, si am si reusit ca pentru toti clientii nostri sa aducem paginile pe care le-am construit in topul cautarilor Google. Acum aproximativ o luna am livrat pentru Studio Foto Lan, pagina web in care sunt prezentate serviciile pentru fotograf nunta Valcea dar si serviciile conexe oferite. Scopul este ca pagina sa ajunga in prima pagina Google pentru cautarea principala fotograf nunta Valcea dar si pentru localitatile in imediata apropiere orasului Ramnicu Valcea.

Care este strategia SEO pentru a aduce pagina in prima pagina Google?

In primul rand paginile sunt corect realizate dpvd tehnic (responsive, fara erori JS, etc) dupa care am inclus fotografii si texte originale realizate special pentru a propulsa pagina in primele pozitii la expresiile tintite:

  • fotograf nunta valcea
  • fotograf botez valcea
  • fotograf evenimente valcea etc.

Incepand de astazi am realizat si pagini cu localitatile limitrofe pentru ca pagina sa performeze si pentru:

In continuare vom publica articole cu teme legate de fotografie si vom incerca ca in maxim doua luni pagina sa aduca comenzi proprietarului. 

In efortul nostru ne vom folosi din plin si prin publicarea de articole despre fotografie in Afacerist.ro in care vom include referinte catre pagina web Fotolan.ro (vezi Fotograful pentru nunta nu inseamna doar imagini).