Dorim sa relansam Afacerist.ro pana pe 15 iunie, atunci cand pagina noastra va implini 11 ani de activitate. Asa cum anuntam pe 5 ianuarie 2018 am inceput lucrul la noul Afacerist.ro si am postat primele imagini pe 28 februarie.

In tot acest timp am adus foarte multe modificari, in special in partea de administrare. Avem tot modulul „Contul Meu” aproape gata, inclusiv sectiunea de anunturi care a fost rescrisa in totalitate. Suntem in grafic si speram din tot sufletul sa putem livra o aplicatie in cel mai scurt timp posibil. Multumim pe aceasta cale si celor de la CHML Web Services care ne-au pus la dispozitie un server foarte performant pentru noul Afacerist.ro.

Cateva imagini:

Afacerist.ro Prima Pagina

Afacerist.ro Prima Pagina

Elementul central din prima pagina va fi butonul Cere Oferta. Aplicatia noastra va fi construita in jurul modulului de Cereri de Oferta.

 

Pagina de prezentare PIETRA SRL

Pagina de prezentare PIETRA SRL

Pagina de prezentare a firmei a fost radical imbunatatita si special scrisa ca sa ajunga in prima pagina Google la cautarile locale. In imaginea de mai sus vedeti una dintre paginile clientilor nostrii care se ocupa cu dale pavaj in Ilfov.

 

 

Lista Firme Afacerist.ro - usi garaj

Lista Firme Afacerist.ro – usi garaj

Listele de firme au fost rescrise iar sugestiile in partea de sus oferta predictibilitate si te pot duce in orice parte a site-ului in mai putin de o secunda. Mai sus vedeti lista cu firme pentru usi garaj.