Dupa ce acum cateva zile am deschis pagina SURUBIX.ro, in care promovam firmele care product si furnizeaza suruburi, acum am lansat o noua pagina pentru firmele care construiesc solarii. SURUBIX.ro a intrat deja in Google si apare la mai multe cautari, cea mai notabila este suruburi metrice bucuresti, unde incercam sa venim pe prima pozitie. 

Prin acest demers incercam sa ne diversificam oferta de advertoriale pe care o vom lansa in 2019. Avem deja patru canale dar noi speram sa ajungem sa avem 20-30 de canale.

Urmarim cu noul site sa fim mai vizibil in Google la solarii legume buzau sau solarii legume olt sau solarii legume dolj. La toate aceste cautari incercam sa ajungem in primele pozitii pentru a promova firmele din cadrul Afacerist.ro care construiesc solarii. Tot in acest site promovam si firmele care vand folii pentru solarii. Este o activitate conexa constructiilor de solarii si avand in vedere ca folia se deterioreaza in timp si trebuie schimbata periodic am decis sa o includem in noul site. 

Constructiile de solarii, credem noi, ca vor exploda in urmatorii ani pentru ca va exista cerere mare din partea celor care vor face aceasta activitate ca si hobby langa casa. Deja au aparut firmele care vand solarii cu marimi standard si care si care se pot monta de catre cumparator. Preturile sunt destul de accesibile, unii dintre furnizorii de astfel de solarii ofera chiar plata in rate.