Luna trecuta am construit website-ul pentru service-ul auto Antares Motors din Ramnicu Valcea. Fiind un site de prezentare, am folosit platforma WordPress la care am asociat o tema profesionala, special realizata pentru paginile web din aceasta nisa.
Pentru realizarea paginii web ne-am deplasat in locatia de pe strada Barajului, nr. 42 din Ramnicu Valcea unde am realizat o serie de poze si panorame foto.

Antares Motors Ramnicu Valcea

Antares Motors Ramnicu Valcea

Pe langa pagina web am realizat o pagina de prezentare pe Afacerist.ro, o pagina business Facebook si un cont de Instagram; toate pentru ca Antares Motors sa isi consolideze prezenta in mediul online.
Service-ul Antares Motors este un service auto multimarca care ofera servicii de mecanica, electrica auto, ITP, piese de schimb, incarcare instalatii aer conditionat auto, vulcanizare si echilibrare roti, diagnoza auto si reglare directie (geometrie roti). Toate aceste servicii au fost scoase in evidenta la constructia paginii web.

Pagina web este disponibila la adresa: https://antaresmotors.ro

De asemenea am realizat si cateva postari pentru pagina de Facebook si doua clipuri publicitare pentru promovare.

banner promovare service auto

banner promovare service auto

PS: Pagina web construita pentru Antares Motors este a doua pagina web construita pentru un service auto. Prima pagina construita de noi pentru un service auto a fost pagina construita pentru ServiceTor, anul trecut.